Viikonloppukurssit

Sulkapallokurssit järjestetään viikonloppuisin lauantaisin ja  sunnuntaisin. Kurssi pitää sisällään yhteensä neljä tuntia ohjattua sulkisopetusta. Peruskurssit on tarkoitettu lähinnä aloittelijoille ja jatkokurssit hieman pelanneille. Osallistumismaksu on 50 €/hlö. Kurssille mahtuu korkeintaan 8 henkilöä. Opetuksesta vastaa Ari Ahokas.

Sulkapallon peruskurssit syksyllä 2021

Neljän tunnin peruskurssit sisältävät sulkiksen lyöntitekniikkaa, pelinomaisia harjoitteita lajinomaiseen liikkumiseen tutustuen, sekä pelaamisen taktiikkaa. Aiempaa pelikokemusta tai omaa mailaa ei tarvita. Peruskurssi järjestetään lauantaisin klo 10.30-12.30 ja sunnuntaisin klo 13.30-15.30.

2.-3.10.2021 peruskurssi aikuisille (aloittelijoille), la klo 10.30-12.30 ja su klo 13.30-15.30

6.-7.11.2021 peruskurssi aikuisille (aloittelijoille), la klo 10.30-12.30 ja su klo 13.30-15.30

4.-5.12.2021 peruskurssi aikuisille ( aloittelijoille), la klo 10.30-12.30 ja su klo 13.30-15.30

Sulkapallon perhekurssi

Perhekurssilla käydään peruskurssin tapaan läpi lyöntitekniikkaa, pelinomaisia harjoituksia, lajin omaista liikkumista, sekä pelitaktiikkaa yhdessä perheenjäsenen kanssa. Kurssi tullaan toteuttamaan aikuis-lapsi -pareissa, ikäsuositus yli 10-vuotiaille lapsille. Kurssi on mainio tapa viettää yhteistä aikaa lapselle ja perheenjäsenelle (vanhempi, kummi, isovanhempi, muu läheinen aikuinen) uutta opetellen, sekä sulkapalloon tutustuen! Osallistujat ilmoitetaan erikseen "Lisätiedot" -kohtaan lisäten oman perheenjäsenen nimi.

2.-3.10.2021 perhekurssi (aloittelijoille), la klo 12.30-14.30 ja su klo 11.30-13.30

​Ilmoittaudu kursseille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia kurssirivejä. Kurssi maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Tiedustelut kursseista Ari Ahokas ari.ahokas@smashtennis.fi tai puh. 040-5037460.

Peruutusehdot:
Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smashtennis.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät Smash ry:n sivuilta: