Seura

Smash-Sulkis on osa Smash ry:tä, Suomen suurinta mailapeliseuraa! Lue lisää Smash ry:n sivulta.

SMASH-SULKIS & RACKETLON - HALU KEHITTYÄ

Smash-Sulkis & Racketlon jaoksen syksy on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Valmennukset alkoivat elokuun puolessavälissä, eli samaan aikaan kuin tennispuolellakin. Syksyn ensimmäiset harrastajasulkis- ja racketlon kisat lähestyvät. Sulkapallon kuutena valmennuspäivänä viikossa harjoittelemme kahdessakymmenessä eri ryhmässä. Lisäksi suuren suosion saanut vapaaharjoitteluvuoro on lauantai aamupäivisin. Valmennettavien määrässä olemme heti syksyn alussa ylittäneet kunnioitettavan sadan harjoittelijan määrän. Osa ryhmistä on jo täynnä, jonka vuoksi olemme käynnistäneet uusia ryhmiä aikuisille.

Jaoksen syksyn tarjontaan kuuluvat myös viikonloppuisin sulkapallon peruskurssit aikuisille. Lisäksi jatkuvat sulkapallon harrastajakilpailut. Myös seuramme  kansalliset sulkapallokisat järjestetään ensi keväänä ensimmäistä kertaa toukokuussa. Toivottavasti harrastajat innostuvat jatkossakin uusista tapahtumista.

Valmennuspuolella suurin muutos on  kilpavalmennuksen tehostaminen. Tarjoamme kilpailemisesta innostuneille junioreille valmennuspakettia, johon sisältyvät kenttäharjoitukset sekä fyysiset harjoitukset.Aikuisille nyt myös kilpaneluriryhmä. Kiinnostus kilparyhmää kohtaan on ylittänyt odotukset.

Smash-Sulkis & Racketlonin johtoajatuksena on teema "halu kehittyä".
Se on asia jota seurana toivomme valmennuspuolelta, pelaajilta sekä koko organisaatiolta. Halu kehittyä antaa virtaa kaikille pelaajillemme riippumatta siitä onko kyseessä kuntoilija vai kilpapelaaja. Seurana emme katso asioita taaksepäin, "perinteet velvoittavat tapaan ".Näin uudella jaoksella ei ole perinteitä, mikä mielestäni helpottaa toiminnan kehittämistä. Me kehitämme toimintaa siihen suuntaan mihin tarvetta sillä hetkellä on.

Seuramme vahvuus onkin ennakkoluuloton asenne kaikkea uutta kohtaan.
Olemme valmiita vastaamaan haasteisiin, joita jäsenistömme meille asettaa.
Koskivat uudistukset sitten sulkapalloa harrastelijoille, kilpailijoille tai Racketlonia,
meitä ajaa eteenpäin yhteinen teema "halu kehittyä". Se on meidän tapamme tehdä
kestävää ja eteenpäin vievää seuratoimintaa.

Mailapeliterveisin Ari Ahokas
Valmennuspäällikkö