Smash ry & Smash-Sulkis
Seura-asiat: smash@smashtennis.fi
Pelivuorojen varaus: Smash Centerin nettivaraimella tai puhelimitse (09) 3417 130
Osoite: Varikkotie 4, 00900 Helsinki
Internet: www.smash.fi
Pankkitili: Nordea FI55 2339 1800 0078 88
Y-tunnus: 0858123-3

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät Smash ry:n sivuilta: