Squash

Smash-Squash aloittaa toimintansa elokuussa 2016!

Seuran uusi squash-jaos aloittaa valmennus-ja kilpailutoimminan järjestämisen syyskaudella 2016. Valmennusryhmät kokoontuvat aluksi maanantaisin ja keskiviikkoisin. Tarjolla on sekä juniori- että aikuisvalmennusta, ja viikonloppuisin järjestetään aikuisille 4 h -peruskursseja, joilla pääsee squashin harrastamisessa jo hyvin alkuun.

Vastuuvalmentajana tulee toimimaan Ari Ahokas. Päävastuun squashin valmennustoiminnasta ottaa seuran uusi valmentaja Marko Nakari. Markon usean vuoden kokemuksen avulla seuran tavoitteena on laajentaa jaoksen toimintaa tasaisesti aina kilpavalmennukseen asti. Marko tulee olemaan mukana myös mailapelikursseillamme, joissa squash on yhtenä lajina mukana.

Syksyllä aloitamme myös harrastesquash-kilpailut lauantai-iltapäivisin.

Smash-Squash pyrkii tarjoamaan ammattimaista valmennustoimintaa aina kysynnän mukaan. Liity siis mukaan aktiiviseen squash-toimintaan!

Miksi kössi on se oikea laji?

Squash on vauhdikas ja monipuolinen mailapeli, jota pelataan nykyisin jo 188 maassa. Suomessa pelaajia on noin 14 500 aikuista ja noin 1000 alle 19-vuotiata junioria. Kuntoiluna ja terveysliikuntana squash on kaikenikäisille erinomainen laji, joka ylläpitää tutkitusti monipuolisesti fyysistä toimintakykyä. Useamman kerran viikossa pelaamalla kestävyys paranee normaalikuntoisella nopeammin kuin lenkkeilyssä ja samalla paranee jalkojen ja keskivartalon voima / liikkuvuus. Positiivisia vaikutuksia on myös reagointikykyyn ja nopeusominaisuuksiin.

Squash on monelle aivan uudenlainen elämys, vaikka mailapeleistä olisikin muuten kokemusta. Hikeä, itsensä voittamista ja onnistumisen elämyksiä on tarjolla kaikille, ja vauhti, sosiaalisuus ja omalaisensa mailatekniikat tarjoavat kokeneemmallekin konkarille taatusti uusia haasteita ja kokemuksia. Kehittyneet välineet, kevyet mailat ja erilaiset pallot mahdollistavat onnistumisen elämyksen kenelle tahansa. Squash koukuttaa kuin paraskin pleikkapeli ja saa kaikenikäiset mukaan liikkumaan hauskan lajin pariin.