Racketlon

Smashin Jesse Kiljunen voitti pojat 16v-sarjan MM-kultaa Sveitsin Zürichissä lokakuun 2021 lopulla pelatuissa racketlonin MM-kilpailuissa! Lue maailmanmestarin haastattelu tästä.

Racketlon on mailapelien moniottelu, jonka kilpailulajit ovat pöytätennis, sulkapallo, squash ja tennis. Lajit pelataan edellä mainitussa järjestyksessä kevyimmästä mailasta painavimpaan. Jokaisessa lajissa peli päättyy, kun johdossa oleva pelaaja on voittanut 21 pistettä. Lajivoittoon tarvitaan kahden pisteen ero. Lyhyessä pelissä lajit pelataan 11 pisteeseen ilman erätaukoja ja pelissä syötetään kaksi (2) syöttöä peräkkäin, jonka jälkeen syöttövuoro vaihtuu. Lue lisää racketlonista klikkaamalla alla olevia linkkejä:

Racketlon lajitieto (Suomen Racketlonliitto)

Racketlonin säännöt kokonaisuudessaan (Suomen Racketlonliitto)

Racketlonin maailmanmestarin Jesse Kiljusen haastattelu (Smash ry:n sivuilla)

Suomen parhaimpiin racketlon-pelaajiin kuuluvan Marko Välimäen haastattelu

Syksyn 2021 sulkapallo-, squash-, pingis-, padel- ja racketlonkilpailut Smash Centerissä

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät Smash ry:n sivuilta:
https://smashtennis.sporttisaitti.com/hallit/finland_tennis_club/kulku-smash-centeriin-raide-joke/