Talvilomaleiri lapsille

TEAM SPORTIA -PUOLIPÄIVÄMAILAPELIKOULUT LAPSILLE JA NUORILLE SMASH CENTERISSÄ

TALVI 2023

Team Sportia -puolipäivämailapelikoulu on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille ja se pidetään ma - ke 9.00-13.00. Lajeina on sulkapallo, squash, padel ja pingis. Kurssipäivä sisältää ainakin 1,5 tuntia sulkista ja 1,5 tuntia muita lajeja päivässä. Aiempaa kokemusta ei tarvita, vaan tapahtuma sopii hyvin myös mailapeleistä kiinnostuneille, jotka eivät aiemmin ole osallistuneet valmennukseen. Kurssi järjestetään 20.-22.2.2023.

Huom! Puolipäiväleirillä ei ole järjestettyä ruokailua, vaan tapahtumaan otetaan omat eväät mukaan. Leirin hinta on 115€/osallistuja, Smash ry:n jäsenille 99€/osallistuja.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu tapahtumajärjestelmässämme tästä linkistä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 15.2. klo 18. Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla järjestelmässä. Ilmoittautuminen on sitova. Smash ry:n jäsenhinnan saa, jos on jäsen ja kirjautuneena TennisClub-jäsenpalveluun.

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa, jolloin palautamme osallistumismaksun. Peruutus tulee ilmoittaa osoitteeseen smash@smash.fi

Kurssimaksut eivät sisällä vakuutusta.

Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneelle vahvistusta tai muuta informaatiota ennen kurssin alkua. Otamme yhteyttä vain, jos kurssin tiedoissa tapahtuu muutoksia.

Ota kurssille mukaan:

• omat eväät
  • maila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)
  • juomapullo
  • sisäpelikengät
  • mukavat sisäpelehihin soveltuvat vaatteet, pitkähihaiset ainakin väliajoille (halli on viileä talvisin)
  • urheilumieltä
  • oma lukko pukuhuoneiden kaappeja varten. Lukkoja saa myös ostaa kassalta hintaan 8€.

Lisätiedot: Julia Vedenoja julia.vedenoja@smash.fi

Kurssit pidetään Smash Centerin kentillä, os. Varikkotie 4, 00900 Helsinki
(400 m Itäkeskuksesta, 20 min rautatieasemalta)

Tapahtumajärjestelmässämme voit myös tutustua muuhun kurssi- ja tapahtumatarjontaamme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat