Kesäkurssit lapsille

AIKAISEN VARAAJAN ETU! ILMOITTAUDU 31.3. MENNESSÄ - SAAT SMASH CENTERISSÄ JÄRJESTETTÄVÄN KESÄKURSSIN HINNASTA 10% ALENNUKSEN!

Mikäli koronavirustilanne estää kesäkurssien tai niistä osan järjestämisen, ei ilmoittautuminen sido osallistujia suorittamaan peruttujen kurssien maksuja.

TEAM SPORTIA-KOKOPÄIVÄMAILAPELIKOULU LAPSILLE JA NUORILLE SMASH CENTERISSÄ

KESÄ 2020

Team Sportia -kokopäivämailapelikoulu 7-15 -vuotiaille ma - pe klo 9.00-15.00. Lajeina sulkapallo, squash, padel ja pingis. Kurssi sisältää ainakin 2,5 tuntia sulkista ja 2,5 tuntia muita lajeja päivässä sekä lämpimän lounaan.

Hinnat:

• Viikot 23, 24 ja 32: Hinta 195 €/vko (Smashin jäsenille) sekä 215 €/vko (ei-jäsenille).
  • Viikko 33 : Hinta -40%. Leiri Ma-Ke. Koulut alkavat torstaina.
  • Lisäviikot kaikille jäsenille 165 € ja ei-jäsenille 185 €.
  • Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta 175 €/vko.
  • Lapsiparkki sisältyy hintaan. Voit jättää lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo 17. Tänä aikana hänestä huolehtii yksi ohjaajistamme. Lapsiparkki järjestetään, mikäli tulijoita siihen on vähintään 4. Ilmoitamme erikseen, mikäli se ei toteudu.

Kurssi järjestetään viikoilla 23, 24, 32 ja 33.

Järjestämme kesäisin mailapelikoulujen lisäksi lapsille ja nuorille myös tenniskouluja ja -kursseja, lue niistä lisää tästä.

Ilmoittautuminen:

Kursseille on ilmoittauduttava etukäteen joko sähköpostitse tai puhelimitse Ari Ahokkaalle. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse seuraavat tiedot:

• osallistujan nimi ja ikä
  • huoltajan nimi ja puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • postiosoite
  • kurssin nimi + vko(t)
  • taso (aloittelija vai harrastelija)
  • osallistuuko lapsiparkkiin

Ilmoittautuminen on sitova!

Maksaminen:

Kurssimaksu maksetaan Smash Centerin kassalle kurssin alkaessa.

Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneelle vahvistusta tai muuta informaatiota ennen kurssin alkua. Otamme yhteyttä vain, jos kurssin tiedoissa tapahtuu muutoksia.

Ota kurssille mukaan:

• maila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)
  • juomapullo
  • mukavat vaatteet, joilla voi olla sekä ulkona että sisällä
  • urheilumieltä
  • oma lukko pukuhuoneiden kaappeja varten. Lukkoja saa myös ostaa kassalta hintaan 8€.

Smash ry:n jäsenyys:

Voit liittyä Smash ry:n jäseneksi ennen kurssia ja saada näin alennusta kurssista ja nauttia myös muista jäseneduista. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2020 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestä Smash ry:n jäsensivulla.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Ari Ahokas  ari.ahokas@smashtennis.fi tai 040-5037460

Kurssit pidetään Smash Centerin kentillä (ent. Finland Tennis Club)
os. Varikkotie 4, 00900 Helsinki
(400 m Itäkeskuksesta, 20 min rautatieasemalta)