Kesäkurssit lapsille

AIKAISEN VARAAJAN ETU! ILMOITTAUDU 31.3. MENNESSÄ - SAAT KURSSIN HINNASTA 10% ALENNUKSEN!

TEAM SPORTIA-KOKOPÄIVÄMAILAPELIKOULU LAPSILLE JA NUORILLE

KESÄ 2018

Team Sportia -kokopäivämailapelikoulu 7-15 -vuotiaille ma - pe klo 9.00-15.00. Lajeina sulkapallo, squash, padel tennis ja pingis. Kurssi sisältää ainakin 2,5 tuntia sulkista ja 2,5 tuntia muita lajeja päivässä sekä lounaan.

Hinnat:

• Viikot 23 ja 24: Hinta 191 €/vko (Smashin jäsenille) sekä 211 €/vko (ei-jäsenille).
  • Viikko 32 : Hinta -40%. Leiri Ma-Ke. Koulut alkavat torstaina.
  • Lisäviikot kaikille jäsenille 160 € ja ei-jäsenille 181 €.
  • Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta 170 €/vko.

Kurssi järjestetään viikoilla 23,24 ja 32.

Ilmoittautuminen:

Kursseille on ilmoittauduttava etukäteen joko sähköpostitse tai puhelimitse Ari Ahokkaalle. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse seuraavat tiedot:

• osallistujan nimi ja ikä
  • huoltajan nimi ja puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • postiosoite
  • kurssin nimi + vko(t)
  • taso (aloittelija vai harrastelija)

Ilmoittautuminen on sitova!

Maksaminen:

Kurssista lähetetään osallistujan huoltajille viitteellinen lasku.

Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneelle vahvistusta tai muuta informaatiota ennen kurssin alkua. Otamme yhteyttä vain, jos kurssin tiedoissa tapahtuu muutoksia.

Ota kurssille mukaan:

• maila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)
  • juomapullo
  • mukavat vaatteet, joilla voi olla sekä ulkona että sisällä
  • urheilumieltä
  • oma lukko pukuhuoneiden kaappeja varten. Lukkoja saa myös ostaa kassalta hintaan 8€.

Smash-Sulkiksen jäsenyys:

Voit liittyä Smash-Sulkiksen jäseneksi ennen kurssia ja saada näin alennusta kurssista ja nauttia myös muista jäseneduista. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2018 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestä Smash ry:n jäsensivulla.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Ari Ahokas  ari.ahokas@smashtennis.fi tai 040-5037460

Kurssit pidetään Smash Centerin kentillä (ent. Finland Tennis Club)
os. Varikkotie 4, 00900 Helsinki
(400 m Itäkeskuksesta, 20 min rautatieasemalta)