Kesäkurssit lapsille

TEAM SPORTIA -KOKOPÄIVÄMAILAPELIKOULUT LAPSILLE JA NUORILLE SMASH CENTERISSÄ

KESÄ 2021

Team Sportia -kokopäivämailapelikoulut on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille ja ne pidetään ma - pe klo 9.00-15.00. Lajeina on sulkapallo, squash, padel ja pingis. Kurssi sisältää ainakin 2,5 tuntia sulkista ja 2,5 tuntia muita lajeja päivässä sekä lämpimän lounaan. Kurssit järjestetään viikoilla 23, 24, 31 ja 32 (ma-ti).

Hinnat:

• Viikot 23, 24 ja 31: hinta 225€/viikko. Alennuskategoriat:
    - Smashin valmennuksessa oleville -15% eli hinta 191,25€/viikko.
    - Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta tai lisäviikkoalennus -10% eli 202,50€/viikko. Alennukset eivät ole yhdistettävissä Smashin valmennuksessa olemisesta annettavaan alennukseen.
  • Viikko 32: hinta 90€. Leiripäivät ma ja ti, koulut alkavat keskiviikkona.
    - Smashin valmennuksessa oleville -15% eli hinta 76,50€.
    - Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta tai lisäviikkoalennus -10% eli 81€. Alennukset eivät ole yhdistettävissä Smashin valmennuksessa olemisesta annettavaan alennukseen.
  • Lapsiparkki sisältyy hintaan. Voit jättää lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo 17. Tänä aikana hänestä huolehtii yksi ohjaajistamme. Lapsiparkki järjestetään, mikäli tulijoita siihen on vähintään 4. Ilmoitamme erikseen, mikäli se ei toteudu.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu tapahtumajärjestelmässämme allaolevien suorien linkkien kautta. Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla järjestelmässä. Ilmoittautuminen on sitova.

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa, jolloin palautamme osallistumismaksun. Peruutus tulee ilmoittaa kurssin vastuuvalmentajalle Ari Ahokkaalle sähköpostilla ari.ahokas@smashtennis.fi.

Kurssimaksut eivät sisällä vakuutusta.

Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneelle vahvistusta tai muuta informaatiota ennen kurssin alkua. Otamme yhteyttä vain, jos kurssin tiedoissa tapahtuu muutoksia.

Ota kurssille mukaan:

• maila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)
  • juomapullo
  • mukavat vaatteet, joilla voi olla sekä ulkona että sisällä
  • urheilumieltä
  • oma lukko pukuhuoneiden kaappeja varten. Lukkoja saa myös ostaa kassalta hintaan 8€.

Lisätiedot: Ari Ahokas  ari.ahokas@smashtennis.fi tai 040-5037460

Kurssit pidetään Smash Centerin kentillä, os. Varikkotie 4, 00900 Helsinki
(400 m Itäkeskuksesta, 20 min rautatieasemalta)

Ilmoittautuminen halutuille viikoille tapahtumajärjestelmässämme suoraan allaolevien linkkien kautta:

Mailapelileiri viikko 23 (7.-11.6.2021)

Mailapelileiri viikko 24 (14.-18.6.2021)

Mailapelileiri viikko 31 (2.-6.8.2021)

Mailapelileiri viikko 32, ma-ti (9.-10.8.2021)

Tapahtumajärjestelmässämme voit myös tutustua muuhun kurssi- ja tapahtumatarjontaamme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Järjestämme kesäisin mailapelikoulujen lisäksi lapsille ja nuorille myös tennis- ja pingiskouluja ja -kursseja, lisätietoja alla olevista linkeistä:
Tenniskurssit kesällä 2021
Pingiskurssit kesällä 2021

Smash ry:n jäsenyys:

Voit liittyä halutessasi Smashin jäseneksi ja nauttia jäseneduista. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2021 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestä Smash ry:n jäsensivulla.