Kilpailut

Sulkapallon Mestaruuskilpailu 2022

Lauantaina 28.5. kilpailtiin seuran sulkapallomestaruudesta. Turnauksen yhteydessä palkittiin myös tämän vuoden sulkapallopelaajat.

Kaksinpeliturnauksessa pelattiin tutusta seurakilpailuformaatista poiketen tällä kertaa myös junioreiden oma U14 -luokka, johon osallistui yhdeksän pelaajaa. Miesten avoimessa luokassa oli saman verran osallistujia, ja jokaiselle turnaukseen osallistuneelle tuli päivän aikana ainakin kolme ottelua.

Miesten avoimen luokan voitti Kuu Ikäheimo, ja toiseksi sijottui Ari Kujala. Finaali taisteltiin kolmieräisenä tuloksin 21-13, 17-21, 22-20. Myöskään pronssiottelua ei ratkaistu kahdessa erässä, voiton vei Mikko Malmberg Sami Sinkkoa vastaan tuloksin 21-18, 14-21, 21-8. Alkulohkojen, sekä loppukaavion muiden otteluiden tulokset löytyvät uutisen liitetiedostoista.

U14 -luokka pelattiin kahdessa eri pelikokemuksen mukaan jaetussa lohkossa. Pidempään lajin parissa olleiden pelaajien A-lohkon voitti Oona Salo. Myös A-lohkossa nähtiin kolmieräinen taistelu voittajan, sekä toiseksi sijoittuneen Lucas Tungstedin välillä tuloksin 16-21, 21-14, 21-15. Vaikka Lucaksen sijoitus turnauksessa oli 2., myös hän lähti kotiin pokaali kädessä saadessaan Vuoden junioripelaaja -palkinnon vuodelta 2022.

U14 -luokan B-lohkossa nähtiin seuran nuorimpia pelaajia sekä uusia tulokkaita, joille monille kyseessä oli ensimmäinen turnaus sulkapalloharrastuksen parissa. B -lohkon voitti Aino Tuominen. Jokainen alle 14-vuotias kilpailuun osallistuja sai turnauksesta muistoksi seuran edustuspaidan, joita toivottavasti nähdään tulevaisuudessakin kilpailukentillä.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille, ja onnittelut turnauksen voittajille!

Mestaruuskilpailun U14 -luokan voittaja Oona Salo (vas.), sulkapallon vastuuvalmentaja Ari Ahokas (kesk.), sekä luokassa toiseksi sijoittunut vuoden junioripelaaja Lucas Tungstedt (oik.)

Huomioithan muuttuneet liikenne- ja kulkujärjestelyt Smash Centeriin Raide-Jokerin rakennustöiden ajan. Varikkotie on suljettu moottoriajoneuvoilta ja ajoneuvojen kulku rakennustöiden ajan tapahtuu Viilarintien ja Ratasmyllyntien kautta. Tilapäinen yhdistetty jalankulun ja pyöräilyn väylä on järjestetty Varikkotien läpi, jolloin jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on yhteys Itäkeskukseen ja Roihupeltoon. Kävelymatka Itäkeskuksen Metroasemalta sekä Roihupellon bussipysäkeiltä kestää noin 10 minuuttia. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja ja opaskartat muuttuneista liikennejärjestelyistä löydät Smash ry:n sivuilta: